12 Αυγ 2007

Ό Διονύσης Σαββόπουλος στη Ζάκυνθο στα νταμάρια της Λιθακιάς.

Αξιοπρεπείς ο Διονύσης χωρίς πολλά κέφια μια και αυτές οι συναυλίες στην επαρχία το καλοκαίρι ας μη γελιόμαστε λογαριάζονται σαν αρπαχτές από το σινάφι. Είπε και τα σχετικά άγνωστα τραγούδια και αυτό μετράει, εύγε. Έλειψαν τα συνήθη σχόλια μεταξύ των τραγουδιών που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα .Υπήρχαν κάνα δυο αλλά ήταν πολύ στημένα. Ε, σ’ αυτά τα πλαίσια ήταν καλός . Διοργάνωση κακή, οι αφίσες διαφήμισαν δωρεάν είσοδο τελικά οι διοργανωτές άλλαξαν γνώμη και βάλανε είσοδο αλλά βέβαια καθίσαμε κάτω γιατί τα καθίσματα ήταν λίγα. Ο χώρος εκπληκτικός. Γιώτης Κιουρτσόγλου μπάσο και Σταύρος Λάντσιας πλήκτρα και κρουστά τα μέλη των Human touch σπουδαίοι όπως κάθε φορά. Μεροκάματο αλλά και ψυχή.




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια συναυλία όπως την περίμενα. Ο Σαββόπουλος ότι είχε να το δωσει το έδωσε στο παρελθόν. Απο κεί και μετά επαναλαμβάνεται φθίνων. Ετσι ήταν και στη συναυλία του σε τούτο τον υπέροχο χώρο.

Christophorus είπε...

Φίλε, με ενέπνευσες για ποστάκιον...

Σου έχω και αφιέρωση...

belle είπε...

Έχεις το ωραιότερο και πιο ενδιαφέρον blog που έχω δει!
Θα το επικσκέπτομαι συχνά απο δω και πέρα!

Μπάμπης Πυλαρινός είπε...

Δεν υπάρχει καλύτερο... απο το καλό λόγο.Γουέλ καμ.Που λένε και οι...Ζακυθινοί.

Unknown είπε...

Μπάμπη τζόγια μου, ετούτη τη βαριά νύχτα που ύπνος δεν έρχεται επισκέπτομαι το μπλογκόσπιτό σου. Να γράψω μια κουβέντα διαφορετική από αυτές των ημερών. Η συναυλία δεν ήταν εξαιρετική. Δεν ήταν και κακή. Ο χώρος -νομίζω συμφωνούμε ούλοι- ήταν εξαιρετικός και έδωσε "πόντους" και στη συναυλία. Δεν περάσαμε άσχημα. Καλό είναι να συμβαίνουν πράγματα στο νησί μας, πάντως. Σε χαιρετώ! D.S.